Gündem

20 ilde dev operasyon!

ANKARA (İGFA) – Uyuşturucu madde imalatçıları ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik İçişleri Bakanlığı’nın bir süredir gerçekleştirilen “Narkoçelik” operasyonlarının 16’ncısı düzenlendi.

Jandarma tarafından 20 ilde gerçekleştirilen düzenlenen “NARKOÇELİK-16” operasyonlarında; 700 kilogram Uyuşturucu Madde ve 13 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirilirken, 366 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı.

Detaylarını sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; ekip ve Jandarma personelinin katılımıyla gerçekleşen Narkoçelik-16 operasyonu; Diyarbakır, Antalya, İzmir, Ağrı, Kastamonu, Amasya, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, Sakarya, Van, Bingöl, Aydın, Tekirdağ, Çanakkale, Hatay, Afyonkarahisar, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kayseri olmak üzere 20 ilde düzenlendi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu